Курсове по компютърна грамотност за начинаещи: Windows, Word, Excel, Internet

Курсът по начална компютърна грамотност включва: Windows, Word, Excel, Internet. Не събираме групи - работим с един-двама курсисти. Може да изучавате всички нива: от начинаещи, до слабо, средно напреднало или екстертно ниво.

Операционна система Windows (това е началната компютърна грамотност). Изучавате създаване, копиране, изтриване на папки и файлове, управление на екрана и др.

Текстообработваща програма Word: Изучавате много подробно създаване, редактиране, форматиране, отпечатване на документи, специфично оформяне на молби, СV, създаване и редактиране на таблици без изчисления. Получавате списък на възможните съобщения и подходящите отговори.

Електронни таблици Excel: Изучавате правилните начини за съставяне и попълване на таблици, форматиране на клетки, всички необходими команди за редактиране на данни, въвеждане и копиране на формули, вкл. автоматично сумиране, изчисляване на процент, специфично оформяне на малки и големи таблици и много други команди. Получавате списък на възможните съобщения и правилните начините да отговорите на тези съобщения.

Pабота с Internet. Изучавате търсене, сърфиране, създаване на електронна поща, изпращане и получаване на писма и работа с прикачени файлове.

Продължителност:

Началната компютърна грамотност включва четири модула: Windows, Word, Excel, Internet. Общата продължителност на курса е 15 работни дни по 3 учебни часа дневно, без събота и неделя. Този курс е предвиден за абсолютно начинаещи. 

Цени на курсовете:

Цената на пълния пакет от 4 модула е 200 лева. 

Всеки понеделник започват нови курсове. При записване избирате начална дата и час. При записване внасяте част от стойността на курса (50 до 100 лв.), след което доплащате в процеса на обучение.  

Интензивно обучение:

Изучавате модулите: Windows, Word, Excel, Internet.
Продължителността на курса е 10 дни, по 2 учебни часа дневно. За ускорените курсове не събираме групи. Работим с двама-трима курсисти. Започвате курс в избраното от Вас време независимо дали има записан друг курсист. Цената на интензивния курс е 220 лв.
Има възможност да избирате дни и часове, които са съобразени с Вашето свободно време. 
Този курс е подходящ за хора, които работят на смени и не могат да се включат в стандартните курсове, както и за тези, които имат известни знания за работа с различните програми, но знанията им са хаотични, получени са в практиката на принципа "проба-грешка" и не дават необходимата свобода при работа с различните модули. Обучението ще систематизира наличните знания и ще попълни пропуските в тях.

За да се включите в ускорения курс трябва да сте работили поне малко с мишка, тоест да можете да стартирате и затваряте програми, да сърфирате в интернет. 

Съботно-неделни курсове

Обучението се провежда в почивните дни. Продължителността на курса е 20 учебни часа (4 почивни дни по 5 учебни часа дневно). Работим с един до двама курсисти. Цената на курса е 260 лева. 

Excel за напреднали

Този курс е необходим за всеки, който иска да се запознае с неподозираните възможности на програмата и нейното приложение в специфични сфери на бизнеса. За този курс трябва да имате начални познания по Excel. Продължителността на курса за напреднали е 5 работни дни по 2 учебни часа дневно. Обучение в група е с цена 120 лева. Индивидуалното обучение с цена 150 лева.

Word за напреднали

Този курс е необходим за всеки, който иска да работи с множество методи за улесняване и ускоряване на работата по текстообработка. За този курс трябва да имате начални познания за работа с Word. Обучението в група е с цена 100 лв. за 5 работни дни по 2 учебни часа дневно. Може също да записвате отделни часове за консултация. Часовете за консултация са с цена 15 лв. за 1 учебен час от 45 мин.

Курсове от пенсионери

Обучението е с продължителност 15 работни дни по 2 учебни часа дневно. Работим в малки групи. Цената на курса е 150 лева. 

Курс

Дата

Час

 Представяме Ви примерни дати и часове. 
Ако Ви трябва друго време, неупоменато тук, обадете се в офиса. 

 

Компютърна грамотност за начинаещи: Windows, word, Excel, Internet –
ускорен дневен курс

 

 

16.10.2019 (сряда)

21.10.2019

28.10.2019

04.11.2019

11.11.2019

18.11.2019

25.11.2019

 

 

10.30

15.00

13.00

17.00

 

Час по избор

 

Вечерен курс

Компютърна грамотност: 
Windows, Word, Excel, Internet

 

 

 

По договаряне

 

 

18.30

 

 

Съботно-неделен курс по компютърна грамотност

 

05.10.2019

 

 

09.00

 

Компютърна грамотност за начинаещи: 
Windows, Word, Excel, Internet
 – обучение в група

 

 

 

По договаряне

 

 

15.00 

 

Компютърна грамотност: 
Windows, Word и Internet
 – за хора в пенсионна възраст

 

По договаряне

-

УЧЕТЕ, ЗА ДА ЗНАЕТЕ:

WINDOWS – операционна система от революционно нов тип. Дава възможност да стартирате програми, да избирате менюта, команди и опции чрез кликване с мишката, чрез бързи клавиши, чрез подчертаните букви на менютата и още няколко варианта. 

WORD – съвършената пишеща машина. Най-популярната в света програма за текстообработка. Изрядно подготвените документи са показател за Вашите работни качества. Всичко, което учите в нея, ще бъде от полза при различните програми, които ще ползвате сега или в бъдеще.

EXCEL – мечтата на всички, които не обичат да смятат. Необикновените възможности на програмата може да бъдат прилагани във всяка област. Тя е Вашият ключ към решаване на най-сложните задачи в офиса и вкъщи.

INTERNET – начинът да откриете света. В него ще намерите всичко, което искате да научите, всичко, което търсите да прочетете, всеки, с когото искате да общувате. Разстоянията няма да имат значение за Вас и близките Ви, които са в чужбина. Ще спестите ценно време за всички резервации, справки и поръчки.

ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 18 ч. 
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.
Ако желаете, може да ни изпратите запитване от формата по-долу. 
Ще Ви отговорим по e-mail или на оставен от Вас телефонен номер.