Учебен център Славкова организира компютърни курсове за начинаещи и напреднали в групи, индивидуално, включително по специфичен график.

Учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, Power Point, Access, други.

Дейността на учебния център е насочена към организиране на курсове по компютър за начинаещи и напреднали. Ние работим по специфична методика. Всеки урок е съпроводен и с теоретична част, и с практически задачи. Целта ни е да получите необходимите знания и практически умения за работа с различните модули. По време на курса не само ще Ви покажем възможностите на програмата, която изучавате, но и ще Ви насочим към най-подходящите начини за прилагане на усвоените команди.

Организираме курсове за:

  1. Начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet.
  2. Специализирани компютърни курсове за графичен дизайн, векторни и растерни програми: AutoCAD двумерно и тримерно чертане, 3D Studio Max - моделиране и визуализация, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw, PowerPoint, Access и други.
  3. Машинопис.
  4. Стенография.
Учебен център Славкова е одобрен от Агенция по заетостта за доставчик на услуги по Ключови компетентности КК4 Дигитална компетентност. 
Учебен център Славкова, основан 1993 г. 

Адрес на офиса

гр. София,
бул. Александър Стамболийски № 89, вх. Б, ет. 1 над партер, офис № 3
Тел: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 18 ч.
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.

Адресът се намира срещу МОЛ София -  на кръстовището на бул. Александър Стамболийски и ул. Опълченска. Входът е откъм тролейбусната линия, на около 20 м. от ъгъла на сградата. Влиза се в безистен. Първата врата вляво е вход Б. На звънеца има табела Курсове Славкова. След като влезете в сградата, трябва да се качите само един етаж. Офисът е до асансьора.

повече информация >>