Курсове по компютърно чертане с AutoCAD - 2D и 3D

Лицензиран учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD. Курсът е с продължителност 45 учебни часа. Групите са до трима курсисти. Започвате курнс в избраното от Вас време независимо дали има записан друг курсист. 

На тази превъзходна програма можете да чертаете и редактирате изключително лесно и приятно. Ще забравите изтощителната работа на ръка. Оразмеряването ще Ви изненада с чудесните си възможности и ще направи работата Ви с AutoCAD бърза и точна. Нашите курсове са ориентирани практически. Всяка команда е съпроводена с теоретична част и с подходящо практическо упражнение.  

 • Продължителност: 
  Общата продължителност на курса по AutoCAD 2D и 3D е 15 работни дни по 3 учебни часа дневно (10 работни дни за двумерно чертане и 5 работни дни за тримерно чертане).

 • Цена на курса 
  Цената за пълния курс от 3 седмици е 390 лева с включен ДДС. 

 • Издаване на лицензиран документ:
  След завършване на обучението се провежда изпит и се издава лицензиран документ от Национална агенция за образование и обучение (НАПОО). Не заплащате допълнително за лиценза.
  Ако не желаете да се явите на изпит за лицензиран документ, може да получите Удостоверение за проведено обучение от името на учебния център.

 • On-line курсове:
  Обучението се осъществява по скайп. Курсът е с продължителност 15 работни дни по 2 учебни часа дневно. Цената на пълния курс е 390 лева с включен ДДС.
   
 • Индивидуални курсове и консултации: 
  Индивидуалното обучение по AutoCAD е с цена 20 лева за 1 учебен час от 45 мин. При записване на пълния курс по двумерно и тримерно чертане от 30 учебни часа цената ще бъде 450 лв. 
 • Общи условия и удостоверения: 
  Всеки понеделник започват нови курсове. Работим в малки групи - двама, максимум трима курсисти. При записване избирате дни и часове за обучение, които са съобразени с Вашето свободно време и с графика на нашите преподаватели. Започвате курс в избраното от Вас време независимо дали има записан друг курсист. След завършване на обучението се издава лицензиран документ.
AutoCAD 2D: 
В курса по двумерно чертане изучавате подготовка за създаване на нов файл, избор на мерни единици и точност, чертане и редактиране на различни видове обекти, използване на помощни функции за прилепване (Snap), намиране на отстоящи точки, работа със слоеве, копиране, преместване, мащабиране, завъртане на обекти, подреждане в правоъгълна или полярна зона, въвеждане и редактиране на надписи, щриховки и други. Изучавате много обстойно оразмеряване на чертежи: създаване и редактиране на стил, въвеждане на размери, коригиране, дописване към размера, преместване. Обучението включва подробно изучаване на настройките за плотиране и създаване на плот-файл, блокове и много други команди. Освен множеството упражнения по време на курса, в края ще начертаете един цялостен проект.
 
 
AutoCAD 3D: 
В курса по тримерно чертане изучавате работа със солиди, създаване на тримерни обекти чрез изтегляне на двумерно сечение по височина или по път (Екструдиране), създаване на ротационни обекти, използвайки двумерно сечение (Revolve), тримерна ротация, обединяване, изваждане на обекти, рязане по равнина, подравняване по обекти и изправяне на погрешно ориентирани обекти, смяна на изгледи, рендериране (прикачване на цветове и материали, включително създаване на материали за версии 2009 и по-високи). Освен множеството примери по време на обучението в края на курса ще създадете един цялостен проект. 
 

Курс

Дата

Час

Представяме Ви примерни дати и часове. 
За уточняване позвънете на нашите телефони.

 

AutoCad – дневен курс

 

20.01.2020

27.01.2020

03.02.2020

10.02.2020

17.02.2020

24.02.2020

 

 

15.00

13.00

10.30

15.00

Часове по избор

 

 

AutoCad – вечерен курс

 

По договаряне

 

 

18.30

 

AutoCad – курс по график -
за работещи на смени

 

Може да заявите курс по график според Вашето свободно време

 

 

График

 по Ваша заявка

ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 18 ч. 
или 0887 411 067 в извънработно време, включително в почивните дни. 
Можете да ни пишете на e-mail: slavkova@abv.bg. 
Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.