Курсове по Adobe Illustrator - векторна графика и реклама

Illustrator

Adobe Illustrator радва всички свои потребители с интелигентни работни палитри, оптимизирано работно пространство и пълна интеграция с водещите софтуерни продукти в областта на професионалната графична обработка, предпечатния процес и web дизайна. 

 • Продължителност на обучение в група: 
 • Продължителността на курса по Adobe Illustrator e 10 работни дни по 3 учебни часа дневно. Групите са от трима до максимум четирима курсисти.
   
 • Цени и отстъпки: 
  Цената на пълния курс по Adobe Illustrator e 200 лева. Предлагаме 10% отстъпка при обучение в пакет от два и повече модули. Цените с отстъпки са без ДДС.

 • Индивидуално обучение:
  Индивидуалното обучение е с продължителност 10 дни по 2 уч.ч. дневно. Цената е 260 лева.

 • При записване избирате дни и часове за обучение. Предлагаме дневни, вечерни, съботно-неделни курсове или по специфичен график. След завършване на курса се издава удостоверение на български и английски език.
   
 • Все по-нарастващата популярност на продукта се дължи на неговата продуктивност при изработката на файлове за печат, видео формат, интернет и мобилните комуникации. Възможностите на програмата за създаване на професионални векторни илюстрации се допълват от нови функционалности, които са изключително полезни за професионалистите в различни области. Изучаването на Adobe Illustrator открива нови възможности за творческа свобода и професионална реализация. 

  Обучението се провежда на два етапа в рамките на две работни седмици. Курсът запознава с основните понятия за компютърната графика и сферите на нейното приложение. Разглеждат се типичните за векторна програма възможности за създаване на разнообразни геометрични форми, техните трансформации, различни посоки на прилагане и специални ефекти. В новите версии на Adobe Illustrator работата с цветове вече е истинско удоволствие, съчетано с ползването на пътечки за нови форми и тяхното опростено редактиране. Програмата е неоценим помощник, който автоматично открива пропуски и дефекти, а неточностите в оцветяването се отстраняват интуитивно. Усъвършенствана е работата с растерни изображения и необходимия за интеграция с други софтуерни продукти импорт и експорт. Овладяването на тези знания ще ви помогне да създавате оптимизирани графични файлове, които коректно ще се възпроизведат за печат или успешно ще интегрирате при работата във всички разнообразни области на дизайна.
 

Курс

Дата

Час

 

Представяме Ви примерни дати и часове. 
Ако Ви трябва друго време, моля да се обадите в офиса.

 

 

Illustrator – дневен курс

 

17.12.2018

02.01.2019 (сряда)

07.01.2019

14.01.2019

21.01.2019

 

08.30

10.30

15.00

 

Час по избор

 

 

Illustrator – курс по график (за работещи на смени)

 

Курс по график може да започне по всяко време, в което има свободен преподавател

 

 

 

По договаряне

 

 

Illustrator – вечерен курс

 

По договаряне

 

18.30

 

 
ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 18 ч. 
или на 0887 411 067  в извънработно време, вкл. в почивните дни. 
Ако желаете, можете да ни изпратите запитване от формата по-долу
или да ни пишете на slavkova@abv.bg. 
Ще Ви отговорим по e-mail или на оставен от Вас телефонен номер.