Компютърни курсове по Adobe Photoshop

Photoshop курсове

С тази великолепна програма, с Вашата творческа фантазия и с компютъра ще имате истинско фотостудио. Ще забравите лошите снимки. Отстраняването на дефекти, драскотини и създаването на напълно нови композиции с Adobe Photoshop е забавление.

 • Продължителност:             
  Продължителността на курса по Photoshop е 30 учебни часа, (10 работни дни по 3 учебни часа дневно). Групите са от двама до четирима курсисти. 
 • Цени и отстъпки:           
  Цената за пълния курс от 2 седмици е 200 лева. Предлагаме 10% отстъпка при обучение в пакет от два и повече модули. Цените с отстъпки са без ДДС.       
   
 • Индивидуално обучение:
  Индивидуалното обучение е с продължителност 20 учебни часа (10 дни по 2 уч.ч. дневно). Цената на индивидуалното обучение е 250 лева.

 • Общи условия:     
  Всеки понеделник започват нови курсове. Работим в малки групи - двама, максимум четирима курсисти. При записване избирате дни и часове за обучение, които са съобразени с Вашето свободно време и с графика на нашите преподаватели. За работещите на смени предлагаме обучение по специфичен график. След завършване се издава удостоверение на български и английски език. 
Това е примерен график за курсовете. 
Ако Ви трябват други дати или часове, обадете се в офиса, за да уточним.

Курс

Дата

Час

 

 

Photoshop – дневен курс

 

  

18.09.2017

25.09.2017

02.10.2017

09.10.2017

16.10.2017

23.10.2017

 

 

13.00

 

Час по избор

 

Photoshop - обучение по график

 

По договаряне

 

-

 

 

Photoshop – вечерен курс

 

По договаряне

 

18.45

 

 • В курса се изучава спецификата при работа с растерни изображения и приложението им в различните области: предпечат, подготовка за публикуване в интернет, професионална фотография. Обучението включва запознаване с принципната концепция на Adobe Photoshop за създаване и редактиране на графични изображения чрез използване на различни работни палитри и команди. Изучава се създаване на растерна графика, подготовка на работното платно и неговото модифициране, основни фотокорекции, работа със слоеве, стандартни селекции и специфични техники за селектиране, както и работа с векторни обекти. 
   
 • Фотографиите от преди години ще станат като нови. Снимките Ви може да се превърнат в акварелни рисунки или в портрети с маслени бои. Претворете чудесата от природата и всекидневието в оригинални фотомонтажи, за да покажете всичко, което желаете, на хората около Вас.
   
 • Професионалната Ви реализация ще бъде гарантирана с овладяването на този продукт, защото в сферата на дизайна той е не само необходим, но и задължителен. Независимо дали се занимавате с реклама, интериор, екстериор или разработка на интернет приложения, Adobe Photoshop трябва да бъде първата стъпка в израстването Ви като квалифициран специалист.
 
ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 9 до 19 ч. 
или 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.
Ако желаете, можете да ни изпратите запитване от формата по-долу или на slavkova@abv.bg.
Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.