Курсове по 3D Studio Max Design - моделиране и визуализация. Курсове и уроци за начинаещи и напреднали

Slavkova, 3D Studio Max Design

Лицензиран учебен център "Славкова" ЕООД предлага курсове по 3D Studio Max Design за начинаещи и напреднали.

Овладяването на чудесните възможности на 3D Studio Max ще Ви позволи да ги прилагате в най-разнообразни аспекти – моделиране на всичко от заобикалящия ни свят: интериорни предмети, архитектурни обекти и човешки фигури. Курсовете са ориентирани към всички, които имат интереси в областта на интериорния дизайн, архитектурата и рекламата. Нашите курсове са практически насочени. Всяка команда е съпроводена с теоретична част и с подходящо упражнение. Целта е да научите не само командите, а и начините за прилагането им. 

3D Studio Max Design е високопрофесионална програма в областта на интериорния, екстериорния дизайн и 3D анимацията, като често се използва и в рекламата. Ще използвате материали и осветление за визуализация на различните сцени и много други команди. 

Продължителност: 

Лицензиран учебен център Славкова предлага курс по 3DS Max Design за начинаещи с продължителност 15 работни дни по 3 учебни часа дневно (2 астрономически). Работим в малки групи - двама, максимум трима курсисти. При нас не чакате да се събере група. Започвате обучение в избраните дни и часове независимо дали има записан друг курсист. 

Цена на курса: 

Курсът по 3D Studio Max за начинаещи за пълния хорариум е с цена 312 лева. 

Издаване на лицензиран документ:

След завършване на обучението се провежда изпит и се издава лицензиран документ.  

  

  • 3DS Max - моделиране и визуализация първо ниво

  • В началното ниво са разяснени принципните особености на 3D Studio Мах като програма за моделиране на тримерни обекти. Разглеждат се настройки на работната среда, използване на панели и инструменти и се развиват умения за изграждане на професионален проект. 
  • В областта на моделирането се набляга на основните аспекти от работата по създаване на сложни тримерни обекти и необходимите за целта модификатори. В тази връзка се изучава създаване и използване на стандартни примитиви, двумерни форми и импортирани от други програми обекти, тяхното модифициране с помощта на командите за трансформация и стека на модификаторите. В процеса на обучение се овладяват специфични техники за полигонно моделиране. В рамките на предвидените часове, освен теоритичния материал, се изработват различни предмети от интериора и екстериора. Дават се основни познания за работа със светлини и материали.

  • 3DS Max - визуализация с V-Ray

  • Във втората част на обучението се набляга на визуализацията на сцените и тяхната реалистичност,  в рамките на възможностите на рендера V-Ray. Получените знания са необходима основа за продължаване на обучението в следващи етапи (например работа с други външни модули за рендериране). Курсистите се запознават с типовете материали, библиотеки, процедурни карти и прилагането им върху обекти от сцената. Подробно се разглеждат техните основни параметри и прилагането на различни техники при създаването им. Качественото осветление на сцената е задължително за получаване на максимално реалистични изображения. Крайните резултати от Вашата работа се представят професионално с овладяването на камерите, прецизните настройки за процеса на рендериране и стройна организация на елементите от проекта.

3D Studio Max Design за консултации:

  • Когато имате специфични задачи за 3D Studio Max Design, може да си записвате отделни часове. Часовете за консултации са с цена 20 лева. 

 

Индивидуално обучение по 3D Studio Max Design:

  • Индивидуалното обучение по 3D Studio Max е с цена 20 лева за 1 учебен час. Необходими са обикновено 30 учебни часа. Всички цени са без ДДС. 
 

КУРС

ДАТА

ЧАС

Представяме Ви примерни дати и часове. 
За други възможности позвънете на нашите телефони.

 

3D Studio Max - І част - дневен курс

 

21.10.2019

28.10.2019

04.11.2019

11.11.2019

18.11.2019

25.11.2019

02.12.2019

09.12.2019

16.12.2019

 

13.00

17.00

10.30

 

 Час по избор 

 

3D Studio Max - II част

 

По договаряне

 

13.00

 

 

3D Studio Max -  Курс по график

 

 

Курс по график може да започне по всяко време, в което има свободен преподавател

 

 

 

По договаряне

 

 

3D Studio Max -  II част - вечерен курс

 

По договаряне

 

-

 

 
ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 18 ч.
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.
Изпратете ни запитване от формата по-долу или да ни пишете на
slavkova@abv.bg. Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.