Курсове по 3D Studio Max Design - моделиране и визуализация

Slavkova, 3D Studio Max Design

Лицензиран учебен център "Славкова" ЕООД предлага обучение по 3D Studio Max Design.

Овладяването на чудесните възможности на 3D Studio Max ще Ви позволи да ги прилагате в най-разнообразни аспекти – моделиране на всичко от заобикалящия ни свят: интериорни предмети, архитектурни обекти и човешки фигури. Курсовете са ориентирани към всички, които имат интереси в областта на интериорния дизайн, архитектурата и рекламата. Нашите курсове са практически насочени. Всяка команда е съпроводена с теоретична част и с подходящо упражнение. Целта е да научите не само командите, а и начините за прилагането им. 

3D Studio Max Design е високопрофесионална програма в областта на интериорния, екстериорния дизайн и 3D анимацията, като често се използва и в рекламата. Ще използвате материали и осветление за визуализация на различните сцени и много други команди. 

Продължителност: 

Лицензиран учебен център Славкова предлага курс по 3DS Max Design за начинаещи с продължителност 15 работни дни по 3 учебни часа дневно (2 астрономически). Работим в малки групи - двама, максимум трима курсисти. При нас не чакате да се събере група. Започвате обучение в избраните дни и часове независимо дали има записан друг курсист. 

Цена на курса: 

Курсът по 3D Studio Max за начинаещи за пълния хорариум е с цена 312 лева. 

Издаване на лицензиран документ:

След завършване на обучението се провежда изпит и се издава лицензиран документ.  

  

  • 3DS Max - първо ниво

  • В началното ниво са разяснени принципните особености на 3D Studio Мах като програма за моделиране на тримерни обекти. Разглеждат се настройки на работната среда, използване на панели и инструменти и се развиват умения за изграждане на професионален проект. 
  • В областта на моделирането се набляга на основните аспекти от работата по създаване на сложни тримерни обекти и необходимите за целта модификатори. В тази връзка се изучава създаване и използване на стандартни примитиви, двумерни форми и импортирани от други програми обекти, тяхното модифициране с помощта на командите за трансформация и стека на модификаторите. В процеса на обучение се овладяват специфични техники за полигонно моделиране. В рамките на предвидените часове, освен теоритичния материал, се изработват различни предмети от интериора и екстериора. Дават се основни познания за работа със светлини и материали.

  • 3DS Max - второ ниво

  • Във втората част на обучението се набляга на визуализацията на сцените и тяхната реалистичност,  в рамките на възможностите на рендера NVDIA mental ray. Получените знания са необходима основа за продължаване на обучението в следващи етапи (например работа с други външни модули за рендериране). Курсистите се запознават с типовете материали, библиотеки, процедурни карти и прилагането им върху обекти от сцената. Подробно се разглеждат техните основни параметри и прилагането на различни техники при създаването им. Качественото осветление на сцената (стандартни, фотометрични светлини, системи за дневно осветление) е задължително за получаване на максимално реалистични изображения. Крайните резултати от Вашата работа се представят професионално с овладяването на камерите, прецизните настройки за процеса на рендериране и стройна организация на елементите от проекта.

3D Studio Max Design за консултации:

  • Когато имате специфични задачи за 3D Studio Max Design, може да си записвате отделни часове. Часовете за консултации са с цена 18 лева. 

 

Индивидуално обучение по 3D Studio Max Design:

  • Индивидуалното обучение по 3D Studio Max е с цена 18 лева за 1 учебен час. Необходими са обикновено 30 учебни часа. При записване на пълния курс от 30 уч.ч. цената ще бъде 450 лв. Всички цени са без ДДС. 
 

КУРС

ДАТА

ЧАС

Представяме Ви примерни дати и часове. 
За други възможности позвънете на нашите телефони.

 

3D Studio Max - І част - дневен курс

 

24.06.2019

01.07.2019

08.07.2019

15.07.2019

22.07.2019

29.07.2019

 

17.00

15.00

10.30

13.00

15.00

 Час по избор 

 

3D Studio Max - I част - вечерен курс

 

По договаряне

 

18.30

 

 

3D Studio Max -  Курс по график

 

 

Курс по график може да започне по всяко време, в което има свободен преподавател

 

 

 

По договаряне

 

 

3D Studio Max -  II част

 

По договаряне

 

-

 

 
ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 18 ч.
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.
Изпратете ни запитване от формата по-долу или да ни пишете на
slavkova@abv.bg. Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.