CorelDRAW

Важно: Учебен център Славкова организира курсове по Corel Draw индивидуално и без събиране на много хора в една зала предлагаме индивидуално обучение и уроци.  

CorelDraw е популярен и удобен за работа продукт, който предоставя всички необходими инструменти за създаване на векторни илюстрации. Срещаме постоянно неговото приложение чрез множество предмети от заобикалящия ни свят. 

За всички, които се подготвят за професионална кариера в областта на дизайна, ще представлява интерес мощния инструментариум на програмата, различните възможности за векторизация, интегриране с други програмни продукти, изработката на оригинални шрифтове, както и високата съвместимост със специализирани продукти в сферата на текстила. В обучението са включени практически познания за цветооделянето и цялостната изработка на предпечатни файлове. CorelDRAW е ценен помощник за всички, които намират своето призвание в рисуването и за специалистите в областта на анимацията и 3D моделирането.

Продължителност на обучението в група: 
Курсът по CorelDraw е с продължителност 10 работни дни по 3 учебни часа дневно. Работим в малки групи - максимум трима курсисти. При записване избирате дата и час за обучение. След завършване се издава удостоверение на български и английски език. 

Цени и отстъпки (курс Corel Draw): 
Цената на пълния курс по CorelDraw от е 300 лева.  

Индивидуално обучение: 
Индивидуалното обучение е с продължителност 10 работни дни по 2 учебни часа дневно. Цената на е 360 лева. Може да избирате дни и часове, които са удобни за Вас. 

  • За изработката на табели, плакати, опаковки, брошури и текстилни изделия е необходимо не само вдъхновението на дизайнерите, но и силата на този многофункционален и достъпен продукт. Създаването на сложни форми, мотиви и десени става лесно и приятно, изисква минимални усилия и спестява време. Рекламите от вестници и списания, запазените знаци и марки - всички те ще оживеят на Вашия екран. Покажете големия си творчески потенциал и богата фантазия с тази превъзходна графична програма.

  • Курсът по CorelDraw предоставя знания и умения за компютърната обработка на векторни изображения. Придобиват се умения за работа с геометрични форми, както и всичко необходимо за различните трансформации, деформации и оригинални ефекти. Обучението се провежда на два етапа в рамките на две работни седмици.

  • Начинаещите в тази област ще се срещнат за първи път с необятния свят на цветовете и ще получат познания за тяхното създаване и редактиране с оглед огромното им значение в рекламата, издателската дейност и художественото оформление.
 

Курс

Дата

Час

Това е примерен график. 
Ако Ви трябват други дати или часове, заповядайте в офиса за да уточним. 
 

 

CorelDRAW – дневен курс

 

По договаряне

 

 

По договаряне

 

CorelDRAW – вечерен курс

 

По договаряне

 

По договаряне

 

 

CorelDRAW – курс по график (подходящ за работещи на смени)

 

По договаряне

 

-

 

 
ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 8 до 17 ч. 
или 0887 411 067  в извънработно време, вкл. в почивните дни.
Ако желаете, можете да ни изпратите запитване от формата по-долу.
Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.