Курсове по AutoCAD 2D и 3D

Лицензиран учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD. Курсът е с продължителност 15 работни дни по 2 учебни часа. С цел избягване на много контакти работим с един до двама курсисти. 

На тази превъзходна програма можете да чертаете и редактирате изключително лесно и приятно. Ще забравите изтощителната работа на ръка. Оразмеряването ще Ви изненада с чудесните си възможности и ще направи работата Ви с AutoCAD бърза и точна.

Нашите курсове са практически ориентирани. Всяка команда е съпроводена с теоретична част и с подходящо практическо упражнение. 

 • Продължителност: 
  Общата продължителност на курса по AutoCAD 2D и 3D е 15 работни дни по 2 учебни часа дневно (10 работни дни за двумерно чертане и 5 работни дни за тримерно чертане).

 • Цена на курса 
  Цената за пълния курс от 3 седмици е 390 лева с включен ДДС.

 • Издаване на документ за завършен курс:
  След завършване се издава лицензиран документ от НАПОО (Национална агенция за професионално образование и обучение).
 • Удостоверение за проведено обучение на български и английски език.

 • On-line курсове:
  Обучението се осъществява по скайп. Курсът е с продължителност 15 работни дни по 2 учебни часа дневно. Ползвате 10% отстъпка при записване на онлайн курс.
   
 • Индивидуални курсове и консултации: 
  Индивидуалното обучение по AutoCAD е с цена 20 лева за 1 учебен час от 45 мин. При записване на пълния курс по двумерно и тримерно чертане от 30 учебни часа цената ще бъде 450 лв. 
 • Общи условия и удостоверения: 
  Курсът може да започне по всяко време, в което има свободен преподавател. При записване избирате дни и часове за обучение, които са съобразени с Вашето свободно време и с графика на нашите преподаватели. Започвате курс в избраното от Вас време независимо дали има записан друг курсист.
AutoCAD 2D: 
В курса по двумерно чертане изучавате подготовка за създаване на нов файл, избор на мерни единици и точност, чертане и редактиране на различни видове обекти, използване на помощни функции за прилепване (Snap), намиране на отстоящи точки, работа със слоеве, копиране, преместване, мащабиране, завъртане на обекти, подреждане в правоъгълна или полярна зона, въвеждане и редактиране на надписи, щриховки и други. Изучавате много обстойно оразмеряване на чертежи: създаване и редактиране на стил, въвеждане на размери, коригиране, дописване към размера, преместване. Обучението включва подробно изучаване на настройките за плотиране и създаване на плот-файл, блокове и много други команди. Освен множеството упражнения по време на курса, в края ще начертаете един цялостен проект.
 
 
AutoCAD 3D: 
В курса по тримерно чертане изучавате работа със солиди, създаване на тримерни обекти чрез изтегляне на двумерно сечение по височина или по път (Екструдиране), създаване на ротационни обекти, използвайки двумерно сечение (Revolve), тримерна ротация, обединяване, изваждане на обекти, рязане по равнина, подравняване по обекти и изправяне на погрешно ориентирани обекти, смяна на изгледи, рендериране (прикачване на цветове и материали, включително създаване на материали за версии 2009 и по-високи). Освен множеството примери по време на обучението в края на курса ще създадете един цялостен проект. 
 

Курс

Дата

Час

Посочените дати и часове са примерни. 
Ако Ви трябва друг час, моля позвънете на нашите телефони.

 

AutoCad – дневен курс

 

18.10.2021

25.10.2021

01.11.2021

08.11.2021

15.11.2021

22.11.2021

29.11.2021

05.12.2021 

 

17.00

15.00

10.30

18.00

Час по избор

 

AutoCad – Онлайн курс по скайп

 

Начало: в дни по избор

 

По договаряне

 

AutoCad – курс по график -
за работещи на смени

 

Може да заявите курс по график според Вашето свободно време

 

График

 по Ваша заявка

 

AutoCad – вечерен курс

 

По договаряне

 
ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 17 ч. 

За информация и записване, заповядайте в офиса между 10 и 17 ч.
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.

Изпратете ни запитване от формата по-долу или да ни пишете на
slavkova@abv.bg. Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.