Курсове по компютърно чертане с AutoCAD - 2D и 3D

Учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD. На тази превъзходна програма можете да чертаете и редактирате изключително лесно и приятно. Ще забравите изтощителната работа на ръка. Оразмеряването ще Ви изненада с чудесните си възможности и ще направи работата Ви с AutoCAD бърза и точна. Нашите курсове са ориентирани практически. Всяка команда е съпроводена с подходящо упражнение.  

 • Продължителност: 
  Общата продължителност на курса по AutoCAD е 15 работни дни по 3 учебни часа дневно (10 работни дни за двумерно чертане и 5 работни дни за тримерно чертане).  
 • Цени и отстъпки: 
  Цената за пълния курс от 3 седмици е 312 лева.
   
 • Общи условия и удостоверения: 
  Всеки понеделник започват нови курсове. Работим в малки групи - трима, максимум четирима курсисти. При записване избирате дни и часове за обучение, които са съобразени с Вашето свободно време и с графика на нашите преподаватели. Започвате курс в избраното от Вас време независимо дали има записан друг курсист. След завършване на обучението се издава удостоверение на български и английски език.
AutoCAD 2D: 
В курса по двумерно чертане изучавате подготовка за създаване на нов файл, избор на мерни единици и точност, чертане и редактиране на различни видове обекти, използване на помощни функции за прилепване (Snap), намиране на отстоящи точки, работа със слоеве, копиране, преместване, мащабиране, завъртане на обекти, подреждане в правоъгълна или полярна зона, въвеждане и редактиране на надписи, щриховки и други. Изучавате много обстойно оразмеряване на чертежи: създаване и редактиране на стил, въвеждане на размери, коригиране, дописване към размера, преместване. Обучението включва подробно изучаване на настройките за плотиране и създаване на плот-файл, блокове и много други команди. Освен множеството упражнения по време на курса, в края ще начертаете един цялостен проект.
 
 
AutoCAD 3D: 
В курса по тримерно чертане изучавате работа със солиди, създаване на тримерни обекти чрез изтегляне на двумерно сечение по височина или по път (Екструдиране), създаване на ротационни обекти, използвайки двумерно сечение (Revolve), тримерна ротация, обединяване, изваждане на обекти, рязане по равнина, подравняване по обекти и изправяне на погрешно ориентирани обекти, смяна на изгледи, рендериране (прикачване на цветове и материали, включително създаване на материали за версии 2009 и по-високи). Освен множеството примери по време на обучението в края на курса ще създадете един цялостен проект.
 
 • Индивидуални курсове и консултации: 
  Индивидуалното обучение по AutoCAD е с цена 18 лева за 1 учебен час от 45 мин. Ползвате отстъпка при записване на пълния курс по двумерно и тримерно чертане от 30 учебни часа, при което цената ще бъде 450 лв. Това е цена с включен ДДС. 
   
 • On-line курсове:
  Обучението се осъществява по скайп. Курсът е с продължителност 15 работни дни по 2 учебни часа дневно. Цената на пълния курс е 390 лева. 

Курс

Дата

Час

Представяме Ви примерни дати и часове. 
За уточняване позвънете на нашите телефони.

 

AutoCad – дневен курс

 

10.12.2018

17.12.2018

02.01.2019 (сряда)

07.01.2019

14.01.2019

21.01.2019

 

 

18.30

13.00

 

Час по избор

 

AutoCad – вечерен курс

 

10.12.2018 (вторник)

 

 

18.30

 

AutoCad – курс по график -
за работещи на смени

 

Може да заявите курс по график според Вашето свободно време

 

 

График

 по Ваша заявка

ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 18 ч. 
или 0887 411 067 в извънработно време, включително в почивните дни. 
Можете да ни пишете на e-mail: slavkova@abv.bg. 
Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.