Компютърни курсове по Adobe Photoshop

Photoshop курсове

Лицензиран учебен център "Славкова" ЕООД предлага обучение по Adobe Photoshop.

 • Продължителност:             
  Продължителността на курса по Photoshop е 10 работни дни по 3 учебни часа дневно (2 астрономически). Групите са максимум трима курсисти. При нас не чакате да се събере група. Започвате курс в избраното от Вас време независимо дали има записан друг курсист. 
 • Цени и отстъпки:           
  Цената за пълния курс от 2 седмици е 260 лева с включен ДДС. 
   
 • Индивидуално обучение:
  Индивидуалното обучение е с продължителност 10 работни дни по 2 уч.ч. дневно. Цената на индивидуалното обучение е 300 лева.

 • Общи условия:     
  Всеки понеделник започват нови курсове. При записване избирате дни и часове за обучение, които са съобразени с Вашето свободно време и с графика на нашите преподаватели. За работещите на смени предлагаме обучение по специфичен график. След завършване се издава лицензиран документ. 

С тази великолепна програма, с Вашата творческа фантазия и с компютъра ще имате истинско фотостудио. Ще забравите лошите снимки. Отстраняването на дефекти, драскотини и създаването на напълно нови композиции с Adobe Photoshop е забавление.

 

Курс

Дата

Час

 

 

 

Photoshop – дневен курс

 

 

28.10.2019

04.11.2019

11.11.2019

18.11.2019

25.11.2019

02.12.2019

09.12.2019

 

15.00

13.00

10.30

 

Час по избор

 

Photoshop - обучение по график

 

По договаряне

 

-

 

 

Photoshop – вечерен курс

 

По договаряне

 

18.30

 

 • В курса се изучава спецификата при работа с растерни изображения и приложението им в различните области: предпечат, подготовка за публикуване в интернет, професионална фотография. Обучението включва запознаване с принципната концепция на Adobe Photoshop за създаване и редактиране на графични изображения чрез използване на различни работни палитри и команди. Изучава се създаване на растерна графика, подготовка на работното платно и неговото модифициране, основни фотокорекции, работа със слоеве, стандартни селекции и специфични техники за селектиране, както и работа с векторни обекти. 
   
 • Старите фотографии ще станат като нови. Снимките Ви може да се превърнат в акварелни рисунки или в портрети с маслени бои. Претворете чудесата от природата и всекидневието в оригинални фотомонтажи, за да покажете всичко, което желаете, на хората около Вас.
   
 • Професионалната Ви реализация ще бъде гарантирана с овладяването на този продукт, защото в сферата на дизайна той е не само необходим, но и задължителен. Независимо дали се занимавате с реклама, интериор, екстериор или разработка на интернет приложения, Adobe Photoshop трябва да бъде първата стъпка в израстването Ви като квалифициран специалист.
 
ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 18 ч.
или 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.
Ако желаете, можете да ни изпратите запитване от формата по-долу или на slavkova@abv.bg
Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.