F-UTILS: Чертане на мебели

Utils икона  курс

F-Utils. Тази програма, създадена от българската фирма F-Utils, дава възможност да начертаете стандартна кухня за броени минути, да направите спецификация и в рамките на час да дадете подробен чертеж и точна цена на клиента, включително да направите разкрой на детайлите.

Автоматизира триизмерното чертане на мебели от ПДЧ в AutoCAD калкулира материалите, вложени в тях и изчислява крайната цена. Програмата има три основни раздела: 1. Генериране на отделни детайли; 2. Генериране на цели модули; 3. Калкулация. Едновременно с това имате цялата необходима информация за производството на обзавеждането. Програмата е вградена в най-популярната система за чертане и проектиране AutoCAD. Това позволява да се прилагат всички команди на AutoCAD върху въведените чрез F-Utils обекти. 

Продължителността на курса е 10 учебни часа (5 работни дни по 2 учебни часа дневно). Обучението е индивидуално. Цената е 150 лева. При записване избирате дни и часове за обучение. Има възможност за дневни и вечерни курсове.

ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 17 ч. 

За записване, заповядайте в офиса между 8 и 17 ч.
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.

Изпратете ни запитване от формата по-долу или да ни пишете на
slavkova@abv.bg. Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер