Уеб дизайн

Курсът запознава начинаещите в областта на уеб дизайна с всичко необходимо за самостоятелно изграждане, професионално оформление и поддържане на сайт. При завършване на обучението се издава удостоверение на български и английски език.

Курсът по Web Design включва модулите: DreamWeaver, HTM, Flash, CSS. Изучаването на пълния пакет от модули дава възможност да се създават, редактират и управляват цели статични сайтове. Обучението включва овладяване на работната среда на програмата и основните концепции при създаване на анимация. Подробно са разгледани функциите за работа с графични елементи, текст и мултимедийни файлове. В резултат на получените знания и придобити умения, професионалното изграждане на интерактивни проекти ще бъде изключително лесно и приятно.

Продължителност на един модул: 10 работни дни по 2 учебни часа дневно.
Форма на обучение: индивидуално - работим с един, максимум двама курсисти.
Цени на курсовете: 300 лв. за всеки модул.
Дати на започване: след предварително записване.

ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888, 0898 290 244 (от 8 до 19 ч.) или 0887 411 067 (от 8 до 20 ч. в извънработно време, вкл. в почивните дни).
Ако желаете, можете да ни изпратите запитване от формата по-долу. Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.