Excel - работа с електронни таблици

ВАЖНО: За да избегнем събиране на много хора в една зала предлагаме индивидуално обучение.

Excel за начинаещи

По време на обучението изучавате правилата за структуриране и попълване на електронни таблици, всички необходими команди за редактиране на данни, въвеждане, проверка и копиране на формули, вкл. изчисляване на процент, диаграми/графики, оформяне на таблици. Получавате подробно описание на съобщенията, които програма Excel извежда в процеса на работа и подходящите начини да отговорите на всяко съобщение.

Необикновените възможности на Excel може да бъдат прилагани във всяка област. Тя е Вашият ключ към решаване на най-сложните задачи в офиса и вкъщи. Преди да започнете обучение по Excel трябва да имате познания за работа с Word.

Обучението може да бъде в стандартен или ускорен курс. 

Стандартният курс в група от минимум трима курсисти е с продължителност 5 работни дни по 3 учебни часа дневно. Цената на обучението в група е 70 лева.

Ускореният курс е с продължителност 4 работни дни по 2 учебни часа дневно. Цената на курса е 96 лева. В ускорения курс работим с един до максимум двама курсисти. 

След завършване на обучението се издава удостоверение на български и английски език. 

Ако желаете, може да се явите на изпит и да получите лицензиран документ от Национална агенция за образование и обучение (НАПОО). Не заплащате допълнително за лиценза. За да получите лицензиран документ, трябва да направите заявление поне един ден преди началната дата на курса.

 

Excel за напреднали

Този курс е необходим за всеки, който иска да се запознае с неподозираните възможности на програмата и нейното приложение в специфични сфери на бизнеса. За този курс трябва да имате начални познания по Excel. Продължителността на курса за напреднали е 5 работни дни по 3 учебни часа дневно. Обучение в група е с цена 100 лева. Групите са обикновено от двама-трима курсисти. Индивидуалното обучение с цена 120 лева.

При нас има възможност да запишете само 2 учебни часа за консултация и да разгледаме точно тези теми, които за Вас са необходими. Цената на един учебен час е 15 лв. 

 

Курс

Дата

Час


Представяме Ви примерни дати и часове. 

Ако Ви трябва друго време, неупоменато тук, обадете се в офиса.

 

Excel – начинаещи

 

 

28.09.2020

05.10.2020

12.10.2020

19.10.2020

26.10.2020

02.11.2020

 

 

13.00

10.30

08.30

По договаряне

 

Excel – ускорен курс (възможност за курс по график)

 

Ускорен курс може да започне по всяко време, в което има свободен преподавател

 

 

 

По договаряне

 

Excel – за напреднали 

 

По договаряне

 

18.30

 

Excel – on-line курс

 

 

По договаряне

 

 

-

ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 17 ч. 

За информация и записване, заповядайте в офиса между 8 и 17 ч.
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.

Изпратете ни запитване от формата по-долу или ни пишете на
slavkova@abv.bg. Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.