Курсове по AutoCAD 2D и 3D

Лицензиран учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD. Курсът е с продължителност 15 работни дни по 3 учебни часа. С цел избягване на много контакти ще работим с всеки курсист индивидуално. 

На тази превъзходна програма можете да чертаете и редактирате изключително лесно и приятно. Ще забравите изтощителната работа на ръка. Оразмеряването ще Ви изненада с чудесните си възможности и ще направи работата Ви с AutoCAD бърза и точна. Нашите курсове са ориентирани практически. Всяка команда е съпроводена с теоретична част и с подходящо практическо упражнение.  

 • Продължителност: 
  Общата продължителност на курса по AutoCAD 2D и 3D е 15 работни дни по 2 учебни часа дневно (10 работни дни за двумерно чертане и 5 работни дни за тримерно чертане).

 • Цена на курса 
  Цената за пълния курс от 3 седмици е 390 лева с включен ДДС. Ако не желаете данъчна фактура, цената ще бъде 312 лв.

 • Издаване на документ за завършен курс:
  След завършване се издава Удостоверение за проведено обучение на български и английски език.

 • On-line курсове:
  Обучението се осъществява по скайп. Курсът е с продължителност 15 работни дни по 2 учебни часа дневно. Ползвате 20% отстъпка при записване на онлайн курс.
   
 • Индивидуални курсове и консултации: 
  Индивидуалното обучение по AutoCAD е с цена 20 лева за 1 учебен час от 45 мин. При записване на пълния курс по двумерно и тримерно чертане от 30 учебни часа цената ще бъде 450 лв. 
 • Общи условия и удостоверения: 
  Курсът може да започне по всяко време, в което има свободен преподавател. При записване избирате дни и часове за обучение, които са съобразени с Вашето свободно време и с графика на нашите преподаватели. Започвате курс в избраното от Вас време независимо дали има записан друг курсист.
AutoCAD 2D: 
В курса по двумерно чертане изучавате подготовка за създаване на нов файл, избор на мерни единици и точност, чертане и редактиране на различни видове обекти, използване на помощни функции за прилепване (Snap), намиране на отстоящи точки, работа със слоеве, копиране, преместване, мащабиране, завъртане на обекти, подреждане в правоъгълна или полярна зона, въвеждане и редактиране на надписи, щриховки и други. Изучавате много обстойно оразмеряване на чертежи: създаване и редактиране на стил, въвеждане на размери, коригиране, дописване към размера, преместване. Обучението включва подробно изучаване на настройките за плотиране и създаване на плот-файл, блокове и много други команди. Освен множеството упражнения по време на курса, в края ще начертаете един цялостен проект.
 
 
AutoCAD 3D: 
В курса по тримерно чертане изучавате работа със солиди, създаване на тримерни обекти чрез изтегляне на двумерно сечение по височина или по път (Екструдиране), създаване на ротационни обекти, използвайки двумерно сечение (Revolve), тримерна ротация, обединяване, изваждане на обекти, рязане по равнина, подравняване по обекти и изправяне на погрешно ориентирани обекти, смяна на изгледи, рендериране (прикачване на цветове и материали, включително създаване на материали за версии 2009 и по-високи). Освен множеството примери по време на обучението в края на курса ще създадете един цялостен проект. 
 

Курс

Дата

Час

Представяме Ви примерни дати и часове. 
За уточняване позвънете на нашите телефони.

 

AutoCad – дневен курс

 

19.10.2020

26.10.2020

02.11.2020

09.11.2020

16.11.2020

 

13.00

08.30

15.00

10.30

 

Час по избор

 

 

AutoCad – Онлайн курс по скайп с 20% отстъпка

 

Начало: в дни по избор

 

По договаряне

 

AutoCad – курс по график -
за работещи на смени

 

Може да заявите курс по график според Вашето свободно време

 

 

График

 по Ваша заявка

 

AutoCad – вечерен курс

 

По договаряне

 
ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 08 до 17 ч. 

За информация и записване, заповядайте в офиса между 8 и 17 ч.
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.

Изпратете ни запитване от формата по-долу или да ни пишете на
slavkova@abv.bg. Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.