Отзиви

БЕЗ МНОГО ДУМИ

Решихме да запишем курс, в който
да научим важни, хубави неща,
да станем ний компютърно грамотни
и шанс да имаме за работа добра!

Затуй сме много благодарни
на вашия сплотен екип,
за цялото търпение и всеотдайност,
с което ни помагахте във всеки миг.

Научихте ни как да можем
с компютъра да сме на "ти"
и в тоз живот красив, но сложен,
да осъществим своите мечти!!!


Стихотворението е написано от нашите курсистки Анета Петкова и Красимира Танчева


 

Здравейте, Госпожо Славкова!

Искам да споделя с Вас възхитата си от това, че ви има, и че ви открих. Тук получих много знания, защото преподавателите не се задоволяват с отговор "Да, разбрах!" а сами се убеждават в това.

Тук откликнахте на всички мои притеснения, въпроси и претенции. Тук срещнах добронамереност, усмивки и топлина. Получих морална подкрепа и най-важното – самочувствието, че ще се справя. Имате невероятен колектив и най-важното имате ЧОВЕЦИ! От все сърце благодаря на всички вас и ви желая много здраве и успехи в професионален и личен план! Дано повече хора имат моя късмет да се срещнат с вас.

С благодарност: Бойка Ангелова


 

Благодарности от aneli3


Не знаех нищо!
Научих много!
Не е всичко,
но е достатъчно,
да направя крачка напред!

Благодаря! aneli3


ЗА ВАС

Ако щастието се измерваше в любов, вие трябва да сте най-щастливите хора на земята, защото имате любовта на толкова много ученици!!! Към нея прибавям и своята!!! 

Желая Ви много късмет и крепко здраве, всичко останало го имате!!! 

Юлия Петкова


 

ОСОБЕНО МНЕНИЕ

След като бях извън България девет години, реших да посетя близките си. Междувременно реших да се запиша на курс по компютърно ограмотяване. Завърших медицина през 1984 – 1990 г. Не сме учили елементарни неща, а компютрите навлязоха във всички сфери. Очарован бях от професионализма, любезността и искреното желание на всички преподаватели да ни научат на колкото се може повече неща. В България видях много малко на брой хора с топло и човешко отношение към съгражданите си. Но тук всичко беше перфектно. След като затвърдя наученото ще се запиша в курса за напреднали. Още веднъж дълбоко Ви благодаря скъпи преподаватели и специално на г-жа Илчева.

Д-р Асен Бракалов

 


 


Благодаря Ви много за поздрава, г-жо Славкова!

Отзивите ми относно проведения курс по компютър са изцяло положителни! Много съм доволна от наученото при Вас и часовете, прекарани тук ще останат незабравими за мен! Искрено Ви поздравявам за професионалната Ви работа и прекрасния Ви екип! Сигурна съм, че наученото от Вас ще ми бъде от полза за в бъдеще! Благодаря!

Bilqna Lozanova

 


 

Благодаря Ви за поздрава

Моите отзиви са прекрасни, прекарах тук един много приятен и полезен месец. Много се радвам, че точно тук завърших курс по компютър и машинопис. Смятам, че тук обучението е на много добро ниво. Ще препоръчам курса и на мои приятели.

Diana Taseva