Начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet

Курсът по начална компютърна грамотност включва: Windows, Word, Excel, Internet. Може да изучавате всички нива: от начинаещи, до слабо, средно напреднали или екстертно ниво.

Важно: За да избегнем събиране на много хора в една зала предлагаме обучение в малки групи - максимум трима курсисти.   

Операционна система Windows (това е началната компютърна грамотност). Изучавате създаване, копиране, изтриване на папки и файлове, управление на екрана и др.

Текстообработваща програма Word: Изучавате много подробно създаване, редактиране, форматиране, отпечатване на документи, специфично оформяне на молби, СV, създаване и редактиране на таблици без изчисления. Получавате списък на възможните съобщения и подходящите отговори.

Електронни таблици Excel: Изучавате правилните начини за съставяне и попълване на таблици, форматиране на клетки, всички необходими команди за редактиране на данни, въвеждане и копиране на формули, вкл. автоматично сумиране, изчисляване на процент, специфично оформяне на малки и големи таблици и много други команди. Получавате списък на възможните съобщения и правилните начините да отговорите на тези съобщения.

Pабота с Internet. Изучавате търсене, сърфиране, създаване на електронна поща, изпращане и получаване на писма и работа с прикачени файлове.

Индивидуално обучение:

Изучавате модулите: Windows, Word, Excel, Internet.
Продължителността на курса е 10 дни, по 2 учебни часа дневно (по 45 мин.).  

Има възможност да избирате дни и часове, които са съобразени с Вашето свободно време. Този курс е подходящ за хора, които работят на смени и не могат да се включат в стандартни курсове, както и за тези, които имат известни знания за работа с различните програми, но знанията им са хаотични, получени са в практиката на принципа "проба-грешка" и не дават необходимата свобода при работа с различните модули. Обучението ще систематизира наличните знания и ще попълни пропуските в тях.

Начало на курсовете: 

Всеки понеделник започват нови курсове по начална компютърна грамотност.
При записване избирате начална дата и час.   

Цени на курсовете:

Цената на пълния курс за начинаещи в група е 300 лв. Групите са от двама до четирима курсисти.
Цената на пълния курс за начинаещи в индивидуално обучение е 360 лв. Индивидуалното обучение Ви позволява да избирате дни и часове за обучение, които са съобразени с Вашето свободно време и с времето на преподавателите.

Индивидуални уроци за консултации:

Цената за 1 учебен час от 45 мин. е 20 лв. 

Съботно-неделни курсове

Обучението се провежда само в почивните дни индивидуално по скайп. Продължителността на курса е 20 учебни часа с цена 360 лв. Онлайн обучението е индивидуално.  

Excel за напреднали

Този курс е необходим за всеки, който иска да се запознае с неподозираните възможности на програмата и нейното приложение в специфични сфери на бизнеса. За този курс трябва да имате начални познания по Excel. Продължителността на курса за напреднали е 5 работни дни по 2 учебни часа дневно. Обучение е с цена 150 лева. Може също да записвате отделни часове за консултация. Часовете за консултация са с цена 15 лв. за 1 учебен час от 45 мин.

Word за напреднали

Този курс е необходим за всеки, който иска да работи с множество методи за улесняване и ускоряване на работата по текстообработка. За този курс трябва да имате начални познания за работа с Word. Може също да записвате отделни часове за консултация. Часовете за консултация са с цена 15 лв. за 1 учебен час от 45 мин.

Курсове за пенсионери

Обучението е с продължителност 10 работни дни по 2 учебни часа дневно. Цената на курса е 260 лева. 

Курс

Дата

Час

 Ако Ви трябват различни дати и часове, моля, обадете се в офиса!

 

Компютърна грамотност за начинаещи: Windows, word, Excel, Internet –
ускорен дневен курс

 

Примерни дати: 

06.03.2024

11.03.2024

18.03.2024

25.03.2024

Примерни часове: 

15.00

13.00

10.30

 По договаряне

 

Online курс по

Компютърна грамотност: 
Windows, Word, Excel, Internet 

 

 

 

По договаряне

 

 

-

 

 

Вечерен курс по компютърна грамотност

 

По договаряне

 

 

18.00

 

Компютърна грамотност за начинаещи: 
Windows, Word, Excel, Internet
 – On-line курс

 

 

 

 По договаряне

 

 

Час по договаряне

 

Компютърна грамотност: 
Windows, Word и Internet
 – за хора в пенсионна възраст

 

По договаряне

-

УЧЕТЕ, ЗА ДА ЗНАЕТЕ:

WINDOWS – операционна система от революционно нов тип. Дава възможност да стартирате програми, да избирате менюта, команди и опции чрез кликване с мишката, чрез бързи клавиши, чрез подчертаните букви на менютата и още няколко варианта. 

WORD – съвършената пишеща машина. Най-популярната в света програма за текстообработка. Изрядно подготвените документи са показател за Вашите работни качества. Всичко, което учите в нея, ще бъде от полза при различните програми, които ще ползвате сега или в бъдеще.

EXCEL – мечтата на всички, които не обичат да смятат. Необикновените възможности на програмата може да бъдат прилагани във всяка област. Тя е Вашият ключ към решаване на най-сложните задачи в офиса и вкъщи.

INTERNET – начинът да откриете света. В него ще намерите всичко, което искате да научите, всичко, което търсите да прочетете, всеки, с когото искате да общувате. Разстоянията няма да имат значение за Вас и близките Ви, които са в чужбина. Ще спестите ценно време за всички резервации, справки и поръчки.

ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 8 до 17 ч. 

За информация и записване, заповядайте в офиса между 8 и 17 ч.
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.

Изпратете ни запитване от формата по-долу или да ни пишете на
slavkova@abv.bg. Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.