Adobe Illustrator

Illustrator
Важно: За да избегнем събиране на много хора в една зала предлагаме индивидуално обучение. Офисът е оборудван с дезинфектанти, гелове и маски за индивидуална защита. Не събираме групи. Работим с един до двама курсисти.   

Учебен център Славкова организира курсове по Adobe Illustrator. Целта е да получите необходимите знания и практически умения за работа с най-популярния софтуер за векторна графика.

  • Продължителност на обучението:
  • 10 работни дни по 2 учебни часа дневно. При записване избирате дни и часове за обучение. Предлагаме дневни, вечерни курсове или по специфичен график.
    
  • Цени и отстъпки: 
   Цената на пълния курс по Adobe Illustrator e 360 лева с включен ДДС.  

  • Индивидуално обучение:
   Може да записвате индивидуални часове за обучение и консултация. Цената за 1 учебен час от 45 мин. е 20 лв.

  • Онлайн курсове:
   Индивидуалното обучение по скайп. Курсът е с продължителност 10 дни по 2 уч.ч. дневно.

  • Завършване с документ: 
  • След завършване на курса се издава удостоверение на български и английски език. 
 • Adobe Illustrator радва всички свои потребители с интелигентни работни палитри, оптимизирано работно пространство и пълна интеграция с водещите софтуерни продукти в областта на професионалната графична обработка, предпечатния процес и web дизайна. 

 • Все по-нарастващата популярност на продукта се дължи на неговата продуктивност при изработката на файлове за печат, видео формат, интернет и мобилните комуникации. Възможностите на програмата за създаване на професионални векторни илюстрации се допълват от нови функционалности, които са изключително полезни за професионалистите в различни области. Изучаването на Adobe Illustrator открива нови възможности за творческа свобода и професионална реализация. 

  Обучението се провежда на два етапа в рамките на две работни седмици. Курсът запознава с основните понятия за компютърната графика и сферите на нейното приложение. Разглеждат се типичните за векторна програма възможности за създаване на разнообразни геометрични форми, техните трансформации, различни посоки на прилагане и специални ефекти. В новите версии на Adobe Illustrator работата с цветове вече е истинско удоволствие, съчетано с ползването на пътечки за нови форми и тяхното опростено редактиране. Програмата е неоценим помощник, който автоматично открива пропуски и дефекти, а неточностите в оцветяването се отстраняват интуитивно. Усъвършенствана е работата с растерни изображения и необходимия за интеграция с други софтуерни продукти импорт и експорт. Овладяването на тези знания ще ви помогне да създавате оптимизирани графични файлове, които коректно ще се възпроизведат за печат или успешно ще интегрирате при работата във всички разнообразни области на дизайна.
 

Курс

Дата

Час

 Представяме Ви примерни дати и часове. 
Ако Ви трябва друго време, моля да се обадите в офиса.

 

Illustrator – дневен курс

24.06.2024

01.07.2024

08.07.2024

15.07.2024

22.07.2024

29.07.2024

15.00

10.30

13.00

Час по избор

 

Illustrator – курс по график
(за работещи на смени)

 

Курс по график може да започне по всяко време, в което има свободен преподавател

 

 

 

По договаряне

 

 

Illustrator – on-line курс 

 

По договаряне

 

По договаряне

 

  
 
ЗА КОНТАКТ: 02/987 30 30, 0888 379 888 от 8 до 17 ч. 

За информация и записване, заповядайте в офиса между 10 и 17 ч.
или на 0887 411 067 в извънработно време, вкл. в почивните дни.

Изпратете ни запитване от формата по-долу или да ни пишете на
slavkova@abv.bg. Ще Ви отговорим on-line или на оставен от Вас телефонен номер.